Discobar Freaky Music
Logo Coverband Jammin' in the Kitchen
version franÁais

english version

 
drummer en bandleider: Nico Stynen - Kroegentocht Dessel

Drummer: Nico Stynen - 6 augustus 2005 Minderhout (Hoogstraten)
Nico Stynen

Nico is de drummer en grote bezieler van "Jammin' in the Kitchen". Hij probeert dit gekruid gezelschap in goede banen te leiden.
Hij is - ondanks zijn jonge leeftijd - reeds een oude rot in het vak. Zijn eerste trommelstokjes kreeg hij op de zeer jeugdige leeftijd van vijf jaar. In de muziekacademie studeerde hij af met onderscheiding in de discipline slagwerk. Daarnaast behaalde hij in 1996 de titel "Europees Kampioen Drummen".
Hij specialiseerde zich in Afrikaans slagwerk bij Umberto Filippetti (Wizards of Ooze) en werkte aan zijn "groovability" op drums bij Mario Goossens (Hooverphonic, Trigger Finger, ex-Monza en Noordkaap) en Dom Fabularo.

Hij heeft de coverwereld leren kennen dankzij de coverband "No Fake". Daarnaast heeft hij jarenlang als drummer meegedraaid in het fuifcircuit. Zo verzorgde hij jarenlang de beats bij o.a. "Donna's Dansfolie", "VT4 Goes Crazy" en "Feesten als de Beesten".

Dankzij deze ervaring is hij tegenwoordig ook regelmatig als DJ aan de slag ("Discobar Freaky Music"). U kunt hem bijgevolg ook als dj samen met “Jammin’ In The Kitchen” boeken. Hij warmt het publiek vooraf op en zorgt dat de ambiance tussen de sets verder opgebouwd wordt.
Drummer: Nico Stynen - Fiona's Dansbouillie 29 juli 2005 Oostrozebeke

Drummer Nico Stynen - 80s Night Koersel (Beringen) 14 mei 2005
  Ontwerp & Code: Jammin' in the Kitchen info@jammininthekitchen.be Laatste update: 21 april 2011